A workshop-ot a Magyar Női Unió (MNU) rendezi az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program CORD projektjének keretében.

A résztevőket Batthyány-Schmidt Margit, a Magyar Női Unió Egyesület elnöke köszönti. Ezt követően szintén az Egyesület képviseletében Mészáros Mónika Alíz bemutatja a projektet lehetővé tevő keretprogramot, valamint a CORD projekt legfontosabb célkitűzéseit és különösen a projekt során kidolgozott Követi Programot.

Az eseményen elősegítő gondolatébresztő, szemléletformáló és tájékoztató előadások egyaránt elhangzanak. Endrődy Csilla szakértő az életpályatervezéstől az üzleti terv elkészítéséig nyújt betekintést elsősorban a női vállalkozókat támogató néhány kérdésbe. Palencsár Miklós, a 3B System Hungary Kft. alapító-tulajdonosa az egyedi business mentoring szolgáltatást kidolgozó és nyújtó céget mutatja be a résztvevőknek előadásában. dr. Pócz János, a cég vezető tanácsadója a 3B által indított speciális üzletfejlesztési tevékenységről beszél. Szolgáltatásukkal elsősorban a hazai vállalkozói körnek biztosítanak komplex megoldást. A business mentoring alapvető célja, hogy az elsőszámú döntéshozó, a cégvezető vagy cégtulajdonos fejlesztésén keresztül hajtsa végre a konkrét vállalati fejlesztést. A business mentoring minden esetben igazodik az elsőszámú döntéshozó személyiségéhez. A business mentoring program komplex fejlesztést biztosít a vállalkozások számára, általános elemei az üzleti stratégia meghatározása, a termékfejlesztés, a menedzsment-fejlesztés, az imázs- és brandépítés, a képzések, a szervezetfejlesztés, a kommunikációs feladatok (komplex PR, social media, hagyományos média megoldások). A szolgáltatás teljes egésze alatt biztosított a privát mentoring, amely a vállalkozó egyéni, üzleti és magánéleti fejlődését szolgálja.

A workshop kapcsolatépítési lehetőséggel zárul.

A program nyelve: angol

Szechenyi2020_logo