Szechenyi2020_logo

Jogi nyilatkozat

Szerzői jog

A platform eredeti szerkezete, külalakja, tartalma a Magyar Női Unió Egyesület szellemi alkotása; jogi védelem alatt áll. A platform audio és vizuális tartalma bárki által szabadon felhasználható, idézhető és többszörözhető – feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti, kereskedelmi célból történik és a forrás feltüntetésre kerül. A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló 2010. évi CIV. törvény., a Büntető Törvénykönyv (2012.évi C. tv.), a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak.

 

Információk

A platformon elhelyezett közlések a nyilvánosság tájékoztatását szolgálják és semmilyen módon nem kötik a Magyar Női Unió Egyesületet. A platformon elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának.

A platform szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért. A Magyar Női Unió Egyesület fenntartja a jogot, hogy a platform tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

 

Hivatkozások

A platformon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért a Magyar Női Unió Egyesület semmiféle felelősség nem terheli.

E World Wide Web szolgáltatásról szóló referenciák (linkek) elhelyezhetők más online szolgáltatásokban. A platform anyagainak felhasználásával kapcsolatos további információért kérjük, forduljon az a Magyar Női Unió Egyesülethez (info@mnunio.hu).

A Magyar Női Unió Egyesület fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen és annak megszüntetését kezdeményezze. A kapcsolódás elhelyezését, kérjük, jelentse be az info@mnunio.hu email címen. A megkeresésben a név és elektronikus elérhetőség mellett a felhasználás kívánt módozatát is szükséges feltüntetni.

Tanuljon Ön is!

Regisztráció

Kapcsolat