1. május 19-22. között a csodatevő harkányi vizet ünnepelte a publikum.

Magyarországon a párok 20%-a küzd meddőségi problémákkal. A Magyar Női Unió azért képviselte magát a rendezvénysorozaton, hogy felhívja a figyelmet a harkányi gyógyvíz által nyújtott lehetőségekre, melyek jótékony hatással vannak a meddőségi gondokra. A Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház komplex, hatékony szolgáltatásokat nyújt az érdeklődőknek, mely többek között iszapkezelést, intimtornát, alhasi gyógy-masszázst foglal magába, kihasználva a vízben megfelelő arányban fellelhető kén- és szulfidtartalmat, melynek köszönhetően a víz nem csupán a mozgásszervi panaszokra és bőrbetegségekre lehet megoldás, hanem a meddőségi problémákra is.

Dr. Péter Ignác Antal főigazgató úr megnyitója után Ördög Nóra; Pozitív, Tudtam, hogy egyszer anya leszek című könyvének bemutatója következett, ahol a szerző maga mesélt arról, milyen tapasztalatai voltak a várandósságig vezető úton, és arról, hogy a pozitív gondolkodásnak milyen elengedhetetlen szerepe van.

A könyvben 15 pontban összefoglalt küzdelem útját a szerző most prezentációjában 10 lépésben mutatta be:

Kivizsgálás, Specialista, Társ támogatása, Türelem, Figyelemelterelés, Alternatív utak, Pszichológus, Örökbefogadás, Vedd a kezedbe és Hit alcímeken.

Ördög Nóra könyvbemutatója után Dr. Varga Péter nőgyógyász főorvos a meddőség okairól, a balneológia statisztikájáról tartott előadást.

A Magyar Női Unió mindenkinek bátran ajánlja figyelmébe a Harkányi Gyógyfürdőkórház szolgáltatásait.