Szechenyi2020_logo

CSALÁD-GYERMEK-VÁLLALKOZÁS

KALOCSA

A projektről


Jelen projekttel egy olyan térségi Család és KarrierPONT kialakítása a célunk, amely komplex szolgáltatásrendszerével és széleskörű együttműködési hálózatával valódi segítséget jelent a térség aktív korú női lakosságának a munkapiacon való érvényesüléshez, munkapiaci megmaradáshoz úgy, hogy mindezt a családi értékek és a helyi hagyományok előtérbe helyezésével teszi.

Tovább

Card image

Célunk, hogy felvázoljuk az itt élő családok, kisgyermekes anyukák, a munkapiacra visszatérő nők vagy akár családalapítás előtt álló fiatalok számára a választás lehetőségét: aki család mellett dolgozni szeretne, az ne gondolja azt, hogy összeegyeztethetetlen, aki pedig munka mellett a családalapításon gondolkodik, azt ne gyötörjék azok a sztereotípiák, hogy ez lehetetlen.

Card image

A Család és KarrierPONT változtatni szeretne a demográfiai mutatókon: miszerint a házas nők száma elmarad az országos átlagtól.

Card image

A nők munkaerőpiaci helyzetének javításával szeretnénk változást elérni. Ehhez a család és a munka összeegyeztethetőségét szükséges előmozdítani. Ahhoz, hogy a munkavállalói szerep mellett a szülői, házastársi kapcsolatban is jól tudjon működni valaki, a munkaadói oldal támogató hozzáállása szükséges, amiben szintén segíteni kívánunk. Projektünk célja, hogy könnyítsük a gyermekvállalást és a gyermeknevelést, valamint a gyermeket nevelő nők esélyegyenlőségét elősegítsük.

Card image

Fontosnak tartjuk a kultúra helyi gazdaságfejlesztő szerepének, és a kultúra, mint egyfajta szolgáltatás attitűdjének erősítését a térségben, főként a nők körében.

Tanuljon Ön is!

Regisztráció

Kapcsolat