„Education leads to behavioural change, and women are the ones educating their children, our future, about living sustainably.”

This thought was the core of our CSW66 Parallel Event today, that we held online with an amazing group of international NGOs from all around the world on Securing a sustainable future: gender equality and climate change.

 

Az oktatással érhetjük el az igazi változást, és a nők azok, akik a neveléssel fenntartható életmódra ösztönzik gyermekeiket, a jövőt.
Ez a gondolat állt a mai United Nations Commission on the Status of Women (CSW) CSW66 Parallel rendezvényünk középpontjában, amelyet online tartottunk a világ számos országából (Kenya, Kanada, USA, Franciaország..) érkező nemzetközi szervezetekkel, a fenntartható jövő biztosításáról: a nemek közötti egyenlőség és az éghajlatváltozás mentén.
Idén ötödik alkalommal rendezhettük meg ezt az ENSZ-szel közös nemzetközi eseményünket, ezúttal online, de remélhetőleg jövőre már személyesen találkozunk résztvevőinkkel New Yorkban.

Find out more about our event below!

Watch our online conference here!

Get a glance into the presentations of our international speakers from all around the world.