A workshop-ot a Magyar Női Unió (MNU) rendezi az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program CORD projektjének keretében.

A résztevőket Batthyány-Schmidt Margit, a Magyar Női Unió Egyesület elnöke köszönti. Ezt követően szintén az Egyesület képviseletében Mészáros Mónika Alíz bemutatja a projektet lehetővé tevő keretprogramot, valamint a CORD projekt legfontosabb célkitűzéseit és különösen a projekt során kidolgozott Követi Programot.

Az eseményen a női vállalkozásokat és a nők foglalkoztatását elősegítő gondolatébresztő, szemléletformáló és tájékoztató előadások egyaránt elhangzanak. dr. Noszkay Erzsébet professzorasszony, a Változás- és Válságmenedzserek Országos Egyesületének elnöke elsősorban a vállalkozások üzleti fejlődését nehezítő körülményekre és azok megoldásaira világít rá új, a napjainkra jellemző perspektívából. Kovács Zsolt, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara munkatársa a vállalkozások növekedéséhez hozzájáruló tényezők közül a pénzügyi támogatásokról, kedvező hitelkonstrukciókról tart előadást.

Az esemény egy innovatív jellegű interaktív beszélgetéssel zárul Kavalci Ágnes szakértő vezetésével, mely során a foglalkoztatás mai legégetőbb témáit dolgozzák fel a résztvevők játékos formában.

A program nyelve: angol

Program
Sajtóközlemény (beharangozó), Budapest, 2019. október 3. (EN)
Sajtóközlemény (OS Országos Sajtószolgálat), Budapest, 2019. október 8.
Facebook bejegyzés és képek