Ezen a címen hirdette meg közös programját a Magyar Női Unió és a Soul, Fashion, Beauty Democrats.

A nap folyamán Süle Katalin divat és stílustanácsadó, Larion Oscar sminkmester és Plitz Zoltán András Executive Coach és Independent Creative Direktor előadásai, illetve egy kiválasztott hölgy szépítése nyújtott felejthetetlen élményt.

„Nő nélkül nincs teremtés” hangzott el rögtön az első előadás elején. Ez a szerep azonban felelősségtudatot is hordoz magában. A külső és belső harmónia, összhang kihat nemcsak a személyiségünkre, de környezetünkre, családunkra is. Ennek az összhangnak alapfeltétele az önismeret. Mindhárom szakember kiemelten kezelte az önismeret kérdését, hiszen a belső egyensúly tükröződik megjelenésünkben, stílusunkban, és akkor válhatunk igazán olyan felszabadult, kiegyensúlyozott, vonzó nővé, akik, valljuk be őszintén, mindig is lenni akartunk.
Az önismeret segít abban is, hogy lépést tartsunk korunk, tapasztalataink, személyiségünk alakulásával. Ezekhez a változásokhoz pedig igazodni kell, fel kell vállalni, hogy néha „le kell cserélni a ruhatárat”, változtatni kell megjelenésünkön, bátran felvállalni, akik vagyunk, harmincon, negyven, hatvanévesen is. Kifogásokat mindig lehet találni, azonban ha merjük vállalni azt, akik vagyunk, nem számít a kor, a szituáltság. Ha egyéniségünk, bátorságunk igényesen tükröződik a megjelenésünkben, és nem félünk attól, akik vagyunk, megtalálhatjuk azt az egyensúlyt, ami segít pozitívan megélni a mindennapokat, erőt ad a problémák leküzdésére és hozzájárul, hogy a bennünk született harmónia kivetüljön környezetünkre.

Tippekkel, praktikákkal lettek gazdagabbak a résztvevők sminkelés és öltözködés terén, tanácsokat kapott ki-ki a saját korának megfelelően, hogyan lehet egy nő igazán vonzó, akár nyolcvanévesen is. Jó hangulatban pedig a saját bőrükön tapasztalhatták meg, mennyire is vannak tisztában önmagukkal a jelenlevők.
Rálátást kaptak arra, milyen fontos összefüggés van külső és belső lényünk között, ennek egyensúlyában, milyen erő lakik. Milyen erő lakik abban, ha merünk Nőnek lenni.
Olyan nőnek, akik valójában vagyunk, minden sallang, önbecsapás nélkül, vállalva azt, akik vagyunk.