Eddig mintegy 300 tisztességes emberről tud a Magyar Női Unió (MNU)

Egy hét alatt hozzávetőleg háromszázan vallották magukat tisztességesnek a “Fehér Csillag” mozgalom facebook oldalán. Az MNU karácsony előtt kérte, hogy tegyenek ötágú fehér csillagot az ablakukba mindenki számára jól látható helyre azok az emberek, akik nem csaltak, nem loptak és nem is hazudnak.

Az egyesület szerint teljesen mindegy, hogy valaki jelképpel vagy a kezdeményezés oldalának kedvelésével csatlakozott a felhíváshoz. Nagyon örülünk, hogy már eddig is ennyien fontosnak tartották, hogy részt vegyenek a mozgalomban. Tudjuk, hogy élnek még közöttünk szép számmal tisztességes emberek – példát mutató pedagógusok, egészségügyi dolgozók, művészek, újságírók, köztisztviselők, politikusok, cégek és alkalmazottaik – akik becsületesek: nincs takargatnivalójuk, nem rágalmaznak másokat, nem kívánják el a többiek tulajdonát és nem a pénzt imádják.

Az MNU teljesen önálló ötletével, a “Fehér csillag” mozgalommal és jelképével egész évben számtalan helyen és formában hirdeti majd a tisztességet. Hálás köszönetet mondunk azoknak a sajtóorgánumoknak, amelyek már eddig is hírt adtak a kezdeményezésünkről. Bízunk benne, hogy olyan világban élünk, ahol bárki szabadon vállalhatja a tisztességet!

Ennek reményében kívánunk mindenkinek nagyon boldog, szeretetteljes és jóravaló új évet!

http://mnunio.hu

Kiadó: Magyar Női Unió Egyesület